Założeniem projektu było:  zmienić ciemne przytłaczające wnętrze lokalu w przyjazną rozświetloną przestrzeń a  wszystko to przy mocno ograniczonym budżecie.

Razem z inwestorami podjęliśmy decyzję o zachowaniu części elementów poprzedniego wystroju. Tak więc zostały płytki na posadzce w części konsumpcyjnej. W części barowej była tylko wylewka betonowa, więc trzeba było zrobić nową posadzkę. Ostatecznie podłoga został wykonana z płyt MFP.
Z zabudowy baru uśnięto tylko jej fragment a całą resztę po prostu przemalowano. To samo spotkało drzwi.
Stoliki i ławy zostały zrobione z płyty OSB. Wyjścia do toalet oddzielono ażurową konstrukcją z odzysku.

Jestem zadowolona z efektu. Lokal przy niewielkich nakładach zyskała zupełnie nową twarz.
Puki co do zobaczenia wizualizacje, wkrótce mam nadzieję będą zdjęcia.

Pizzeria znajduje się pod Rzeszowem. Projekt powstał w 2016 roku. Obejmował pomieszczenia konsumpcyjne lokalu. W skład projektu weszły: aranżacja wnętrza, koncepcja, rysunki techniczne oraz kosztorysu.